因为团购票就黎到期所以就尽快用左佢,其实我打左好多次电话去以间野到BOOK位,但打左N次都ENGAGE (N次姐系超过十次以上,下午打过,食晚饭时间都打过)我系照住团购的票比GE电话打的,什至CHECK埋OPENRICE佢地电话黎打都打唔到, 所以到最后都BOOK唔到位所以我同个FRD就直接摸上去算了,餐厅里无咩人,个阵系三点几食下午茶时间~ ORDER餐个阵我就同个女服务员讲我打左好多次电话黎但无人听,佢理都无理过我就话无BOOK位就唔准坐低。。。囧。。。但餐厅里明明位置多的是。。佢就话已FULLY BOOKED。。。 以家我又唔系食完唔肯走。。只不过食过热狗姐。。唔洗咁呀嘛。。。囧。。。佢话我地唔可以堂食可以外卖,无办法啦~黎都黎到了。。未外卖啰因为我对香肠不太熟悉,D字有D系我都未见过的,所以就想叫那位女服务员介绍下,点知佢理都唔想理我(?)都算了。。我都已经怒了,C但点完算我只记得自己点左FRANKIE肠,食SWEET POTATO CHIPS饮冻咖啡而个FRD就点左一只C字头的肠仔,辣辣地的,同食黑松露薯条同饮冻柠檬茶第二个侍应比外卖比我个阵我先明点解佢咁执著要BOOK位,因

第二个侍应比外卖比我个阵我先明点解佢咁执著要BOOK位,因为BOOK左位堂食的有甜品,但外卖的就无甜品。。姐系佢可以悭返。。。

我同个FRD系个头真系揾唔到一间餐厅可以比我地食自己野。。所以最后都系放入袋入面拿回家才吃@@
D野饮就拿著饮,冻咖啡都算不过不失GE

到到返屋企都已经系过左好多个钟头GE事。。
D薯条。。就唔好提了。。已霖到唔想食
但个热狗系真心觉得好食GE~ D肠D肉味好正,我个配料系CHEESE~ 点了麦包,就算冻左味道以然系好唔错
因为卖相问题所以我就无影底了XD~

但是以间野咁GE服务态度。。我真系唔想再黎帮趁了,希望佢地都可以正视佢地有员工滥用电话褒粥GE问题免得又有像我咁样GE人想黎食但有位都唔比坐
5 分钟 (外卖自取)