2022-10-02 130 浏览
元朗住嘅朋友带路,嚟到依间餐厅,食平靓正酸菜鱼🔥🔥佢食过几次,话每一次都食唔晒,因为份量真系好多!星期六夜晚六点左右去到餐厅,时间仲早,好彩有位, 7:00开始已经差唔多座无虚席👍🏼👍🏼睇嚟都真系好受欢迎!酸菜鱼真系非常大盘!$200都唔使,可以另外加钱添加其他配料,今次我哋就加咗千张。鱼片份量非常多,系有少少骨,食嘅时候都要小心。鱼片都算非常滑,唔腥。佢哋嘅辣度唔算非常辣🤔🤔今次叫咗中辣,啲汤都可以饮到,唔会太呛😋😋除咗鱼片之外,仲有好多豆卜,吸晒啲汤,超好食!另外我哋仲嗌多咗个辣子鸡软骨,香喷喷,而且每一粒都好香脆!估唔到仲有少少腰果,非常有诚意!我哋一行二人,都算大食,都竟然真系食唔晒!个酸菜鱼真系非常非常足料👍🏼👍🏼值得一赞嘅系汽水够冻咁先够爽㗎嘛!😆

值得一赞嘅系汽水够冻
咁先够爽㗎嘛!😆