餐厅: 聆渢咖啡廳
资讯:

2008-06-06 164 浏览
上次男朋友生日就去咗呢间Cafe Lagoon食自助餐好得意 如果你个生日date有佢特定咗的数目字相同的话, 就有折..9折定8折唔记得咗, book位 n 比钱个时可以问清楚我觉得坐outdoor的感觉好一点, 有点海风, 周围都系树indoor 则有点儿嘈 出面虽然有外国人唱歌, 但唔太吸引.. 我都冇点理过烧大虾系回本必食, 啱啱烧起热辣辣, 食落真系成日都系肉和汁, 超美满的感觉建议大家去到一定要怒拎, 最好食!! ~~~~烧鳝肉都好香口, 回本必食佢其他d熟食都唔错龙虾仔就冇乜肉食, 仲有阵味甜品有wuffle 热wuffle加 ice-cream 系我的推介
上次男朋友生日就去咗呢间Cafe Lagoon食自助餐
9折定8折唔记得咗, book位 n 比钱个时可以问清楚

indoor 则有点儿嘈
出面虽然有外国人唱歌, 但唔太吸引.. 我都冇点理过
建议大家去到一定要怒拎, 最好食!! ~~
~~

烧鳝肉都好香口, 回本必食
佢其他d熟食都唔错
龙虾仔就冇乜肉食, 仲有阵味
甜品有wuffle
热wuffle加 ice-cream 系我的推介