2023-03-22 339 浏览
📍 Project B (深水埗)深水埗长沙湾道22-24号恒成大厦地舖之前系到食过晏就,觉得几抵食,环境又唔错。Cafe 门口有落地玻璃同Bar枱💓💓楼底都几高,空间感十足,真喺坐得都几舒服架🤭👉精选2人餐 (餐汤x2,两杯果汁或sofrdrinks,一款自选主食同一款自选意粉或意大利饭)💰298😋😋😋😋.5/5✨ 是日餐汤粟米忌廉汤,好香浓粟米味,忌廉入口质地好细滑,仲有啲胡椒粉,好唔错😆😆✨加拿大猪鞍配蜜糖芥末籽汁猪鞍好好食😋 猪鞍劲厚身,但肉质完全唔会鞋口亦都唔韧,充满肉汁!点埋蜜糖芥末籽汁,味道更丰富更加正!另外配菜仲有超香脆既薯条🍟😆😆食唔停口😗😗羽衣甘蓝都整得好好味,够哂豊富☺️☺️✨ 西班牙鲜鱿筒饭套餐竟然有配呢个咁特别既手工菜,系原只既鱿鱼🦑!!劲大只!鱿鱼好有弹性!鱿鱼入面包住内层超香既黄姜饭,另外仲有蕃茄酱汁做底,酸酸甜甜,好好食🤤,真系劲高质!仲有羽衣甘蓝配个蕃茄汁,正🍅🍅🍅✨pineapple juice 好清甜,清爽解渴✨ginger tonic呢杯有惊喜!!⚠️佢系用新鲜嘅姜汁,而唔系罐装汽水𠮶只!!im lovin it 💓👉黑松露烧春鸡💰$138😋😋😋😋😋/
📍 Project B (深水埗)
深水埗长沙湾道22-24号恒成大厦地舖

✨ginger tonic

👉黑松露烧春鸡
💰$138
😋😋😋😋😋/5
呢个真系爆晒分!超级无敌咁好食!佢超鲜嫩!爆晒汁!而且个鸡皮完全唔肥!真系做到皮脆肉嫩!而且烧春鸡劲多肉真系淡淡都系肉🐥🐥🍗真系必叫,唔系讲笑,佢卖238都唔过份!不过最好唔好啦🤣🤣本身烧春鸡已经好够味,唔落汁都已经好好食,另外仲有配黑松露汁,仲配搭埋薯条添!🍟🍟🍟薯条,啱啱炸起脆卜卜😋😋😋😋

店员听到我同朋友食到哇哇声仲请我哋食埋甜品🥹🥹✨✨👍🏻未上枱已经闻到好香嘅窝夫🧇味,香喷喷既热窝夫充满蛋香,口感外脆内软,配上雪糕,一冷一热交融口中,啖啖都好满足。💓💓

回头:YESYES,为左个鸡我一定会返嚟食!因为真系超好食🥹🥹🥹而且店员又nice,环境又舒服,价钱又合理。性价比高之选!💓💓💓🐥😆😆😆

#kermit食在深水埗

• 黑松露烧春鸡