2020-11-25 423 浏览
上网见评价好似几好,咁见openrice订座感谢祭有特价,就拣左呢间$20订左原价$288烧肉拼盘。点知一上个拼盘,哇咁细碟嘅! 每样都得三四件,夹埋都系10-12件,仲要超级薄,烧烧吓都因为痴底散晒。好彩系特价咋所以都算啦,但如果我原价$288叫呢碟肉,实好嬲😅 不过餐厅环境系海边系chill嘅,同埋员工态度都ok,所以一路食都舒服嘅。但后黎见到隔离枱唔系用$20优惠叫呢个拼盘,系大碟啲架!! 起码多3分1!! 之前去过几间感谢祭嘅餐厅,每间啲份量都系original嘅份量,唔会因为你系特价而偷工减料,因为餐厅做呢个promotion就系想客人觉得好食,吸引佢地下次再食嘛,同埋你写明系卖呢样产品俾我,你结果偷鸡缩细份量其实即系呃人,如果我早知我特价只系买一个特价嘅份量,我就唔会买啦😥我地仲有叫其他饭菜同小食,如果我早知偷工减料,我可能其他野都唔叫,净系食完个烧肉就走🤣

牛肉拼盘