✌︎(ツ✌︎)˚‧º·𓂂˚‧º·𓂂 ⃞⃛୭ᐝ 烧肉酒场 ° 𖥧𖡆𖦥ꔛ‬☆*゚(๑⃙⃘´ಲ`๑⃙⃘ )=͟͟͞͞ ᵏ ⁱ ⁿ ᵒ ᵏ ᵒ ꕀ ᐝ˓◞˂̵✧好耐无见我朋友Mia仔啦!今日Book咗间餐厅同佢烧下肉仔吹下水仔😆𓆸 ॱଳॱ ⸜ ̠ꌇི͚̠⸝ 𓌉◯𓇋 ‎⸝⸝⸝ 𓎩 ⸝⸝ 𓌈˒˒* ⸜ ̠ꌈྀ͚̠⸝▪️椰菜丝沙律沙律多数都系生菜多🫢估唔到椰菜丝都几好食~爽爽甜甜▪️烧三文鱼柳鱼皮烧到香浓脆卜卜带一点咸咸的味道🙈💕鱼柳肉嫩滑~▪️白玉果米佢系日本白玉,超级爽甜好好食!▪️烧肉酒埸牛肉大盛▫️厚牛舌▫️牛板健▫️牛小排▫️牛肋条▫️牛隔膜▫️牛肉片有六款嘅牛肉喺度❤️我特别钟意食厚牛舌!爽口弹牙,其他牛味都好重💕▪️伢比利亚梅头呢个不得了呀!又名猪肉界和牛肉质非常松软,肉质香嫩,肉汁丰富,油脂放入口中融化❤️▪️炭火鸡腿肉店务员会比Wasabi你🤣不过我钟意点豉油🙈▪️烧年糕年糕皮烧到脆卜卜~加红豆食🫢不错▪️桂花乌龙水果茶食完烧肉梗系要叹番杯养生嘅茶啦🫶🏻桂花乌龙配水果,清热又解渴👍🏻➿〰️•〰️•〰️•〰️•〰️•〰️➿༶•┈┈┈┈୨♡୧┈┈┈┈•༶(⁎⚈᷀᷁ᴗ⚈᷀᷁⁎)如果钟意我嘅分享记得fσℓℓσω ◡̈ ‎ ༘我₊˚· ७── ⁼³₌₃ ˒˒✩⃝̣⃝̣⃝̣⃝̣⃝̣⃝ͯ⃝ 烧肉酒场≋ ≋铜
✌︎(ツ✌︎)

˚‧º·𓂂˚‧º·𓂂
⃞⃛୭ᐝ 烧肉酒场 ° 𖥧𖡆𖦥
好耐无见我朋友Mia仔啦!
今日Book咗间餐厅同佢烧下肉仔吹下水仔😆
▪️椰菜丝沙律
沙律多数都系生菜多🫢
估唔到椰菜丝都几好食~爽爽甜甜

▪️烧三文鱼柳
鱼皮烧到香浓脆卜卜带一点咸咸的味道🙈💕
鱼柳肉嫩滑~

▪️白玉果米
佢系日本白玉,超级爽甜好好食!

▪️烧肉酒埸牛肉大盛
▫️厚牛舌▫️牛板健▫️牛小排
▫️牛肋条▫️牛隔膜▫️牛肉片
有六款嘅牛肉喺度❤️我特别钟意食厚牛舌!
爽口弹牙,其他牛味都好重💕

▪️伢比利亚梅头
呢个不得了呀!又名猪肉界和牛
肉质非常松软,肉质香嫩,肉汁丰富,
油脂放入口中融化❤️

▪️炭火鸡腿肉
店务员会比Wasabi你🤣不过我钟意点豉油🙈

▪️烧年糕
年糕皮烧到脆卜卜~加红豆食🫢不错

▪️桂花乌龙水果茶
食完烧肉梗系要叹番杯养生嘅茶啦🫶🏻
桂花乌龙配水果,清热又解渴👍🏻
➿〰️•〰️•〰️•〰️•〰️•〰️➿

༶•┈┈┈┈୨♡୧┈┈┈┈•༶