2023-12-21
餐厅:烧肉801地点:尖沙咀加连威老道菜式:日式烧肉餐牌:有烧肉盛合,黑毛和牛盛,其他盛,名物菜式,牛猪鸡海鲜,蔬菜,汤同面饭,甜品,饮品等。盛合肉类有分单份同双份,做唔同价钱。仲可以加钱要米饭,冷面或者生菜。落单扫QR code。神盛 Double $328 另加一神盛 Double包3款牛肉,分别系特上牛胸腹肉,腹前牛小排,同牛板腱肉。Double份量各有6片。牛板腱肉好大块,比较薄切所以烧完好快就食得,烧得少少脆皮几好食。腹前牛小排中等大细,油花都好靓,厚身d所以要烧耐d。食落都好多汁,而且口感好好,好多油花。特上牛胸腹肉大大条好厚切,估唔到好嫩口而且多汁啖啖肉,正!味道方面主要系惹味烧肉汁,必定够味。冷面 set +$38 另加一冷面配有青瓜两片同蛋半只。仲有泡菜。极上厚切牛胸腹柳 $138 另加一极上厚切牛胸腹柳好大条,用木板上枱,我地拣左汁烧。九州鸡胫柳 $68 另加一九州鸡胫柳一客4条,上面加左黑椒同盐调味,味道刚刚好。我烧到㶶㶶地,食落又爽又脆,好食。一开始就送上烧汁,不过唔洗点都好够味道。枱上面都有辣柠檬汁同柠檬汁。日本蜜瓜汽水 $25 另加一叫罐日本蜜瓜汽水解渴先。
地点:尖沙咀加连威老道
菜式:日式烧肉
神盛 Double $328 另加一
冷面 set +$38 另加一
冷面配有青瓜两片同蛋半只。仲有泡菜。
极上厚切牛胸腹柳 $138 另加一
极上厚切牛胸腹柳好大条,用木板上枱,我地拣左汁烧。
九州鸡胫柳 $68 另加一
日本蜜瓜汽水 $25 另加一
叫罐日本蜜瓜汽水解渴先。
呢度有免费wifi用。个炉好够力,所以d肉烧得香口好味又快。装修光鲜新净,座位舒适。