2022-05-23 31 浏览
共度一烧荃湾野食出名多 但装修新颖同串烧好食就好少👍🏼今日试左荃湾呢间好打卡既串烧店!一入到去见到有张高bar枱,就拣左黎坐~Menu上除左串烧,仲有我最爱既酸辣粉,嗌左一碗同朋友share,店员话份量都多,可以share!!😉酸辣粉类🍜拣左红薯粉,口感烟靭!个汤拣左多酸+BB辣 个味道正到想饮晒碗汤~我觉得好出色..已经念定下次可以一个人入黎食一碗✌🏼串烧类🥢选择都好多!职员推介左五花腩串、泰色猪颈肉、蒜香粉丝扇贝..另外我地拣左金菇肥牛卷🥩、牛舌芯、鸡软骨、白鳝、台湾肠、鸡泡鱼干🐡、韭菜🥬、翠肉瓜🥒、茄子🍆、一口蕃薯🍠、菠萝🍍、上汤煮花蛤!全部既上菜速度都好快..味道亦都好够!可以拣辣同唔辣,大部分串烧我都拣唔辣但都好出色 好入味👍🏼特别要赞下鸡泡鱼干🐡真系劲好味 烧得岩岩好 👍🏼配埋沙律酱简直系食极都仲想继续食!烧茄子🍆都热辣辣 食晒成条最后一啖都系热既~正!价钱方面适中~环境同男店员服务系大赞👍🏼一定会再黎食!😋共度一烧 (荃湾)荃湾鲎地坊80-84号华成楼B座地下B1号舖
共度一烧

一入到去见到有张高bar枱,就拣左黎坐~

酸辣粉类🍜

串烧类🥢

烧茄子🍆都热辣辣 食晒成条最后一啖都系热既~正!
价钱方面适中~环境同男店员服务系大赞👍🏼一定会再黎食!😋

共度一烧 (荃湾)
荃湾鲎地坊80-84号华成楼B座地下B1号舖
2022-05-22