🥔「爆晒馅嘅人气铁板三文治」行过中环街市,见到呢度有间铁板三文治舖头,平时lunch都好多人买,佢哋啲相好吸引,个个三文治都爆晒饀咁,啲内馅配搭又好有新意,最后忍唔住买嚟试下😆🌕 野菌鸡肉卡邦尼炖饭本身第一眼吸引我嘅唔系三文治,而系佢地嘅各种炖饭。今次试嘅呢个饭唔系平时普通risotto嘅口感,都几特别。佢啲鸡肉都大旧,饭同蘑菇加埋卡邦尼酱汁又香又creamy, 简直系完美配搭👍🏻 🌕 虾兵蟹将铁板三文治非常有特色之余配料又丰富,估唔到有成个软壳蟹同好大块炸虾饼,夹埋生菜同酱汁,真点爆晒馅,又香又酥,一啖咬落去好食到傻左👍🏻🌖 游日懒人铁板三文治呢个三文治嘅内馅同味道一样咁丰富,有好大块日式吉列和牛汉堡同煎到好香嘅帆立贝,加埋芝士同酱汁,食落好满足👍🏻📍 HAND3AG中环皇后大道中93号中环街市2楼242C号舖🧧人均消费$120#hea4foodhk @hea4_food
🥔「爆晒馅嘅人气铁板三文治」

🌕 野菌鸡肉卡邦尼炖饭

🌕 虾兵蟹将铁板三文治