2023-03-19 80 浏览
上海野好似愈尼愈少 估唔到禾𪨶商场竟然开左间 仲有台式饮品🤩 秒冲🏅糖醋鱼块 啖啖肉 同埋就算每块都沾满糖醋汁 但个炸皮仲系脆既😍同埋一啲都唔酸 但就有阵醋香味 ✨上海粗炒系每次食上海野都会叫既野食 粗炒炒得干身 而且酱料好均匀 唔错👍🏻✨肴肉又系必叫野食 呢到既肴肉好香肉味 同埋真系好啫喱 唔会一夹就散 又唔会过实🫶🏻🫶🏻🫶🏻✨蟹粉小笼包 外皮适中唔会夹起漏汁 摊冻些少之后成粒放入口 超爆汁💦💦好鲜甜✨蒜泥白肉 真系好钟意食蒜😜 酱汁够甜 仲有辣辣既生蒜蓉 呢个酱汁绝对食唔停口 食到底既粉皮索哂个汁 超正✨✨台式饮品当然唔少得 我地拣左蜂蜜分子冷泡茉莉绿茶同埋冷泡白桃四季春 蜂蜜分子劲得意 口感好似大粒鱼子 咬开就爆啲蜂蜜出尼☺️☺️☺️ 白桃四季春里面真系有桃粒 我原先以为系只有桃味 意想不到😆优惠资讯:留言同订座会有88折免费做会员(有9折优惠)仲会定期送优惠 优先订座饮品半价 (除左生啤类)

优惠资讯:
留言同订座会有88折
免费做会员(有9折优惠)
仲会定期送优惠 优先订座
饮品半价 (除左生啤类)
  • 蟹粉小笼包
  • 糖醋鱼块