※位置/环境※如果唔熟观塘既工厂区,唔知会唔会有d难找。比较易行既方法,系观塘A2 apm出口出,向Godiva方向继续行,经过港贸中心,落电梯从巧明街地面出,转右直走,至第一个街口转右,行前小小,见到生果档既左边就到世贸大楼。Cobber系1/F,但lift唔可以直到。一系搭lift到2/F落一层;又或者系地面生果档行入去,左手边楼梯上一层。※服务/流程※环境唔错,几别致悠闲。就算叫外卖,都要扫QR code自己落单落完单,就去cashier俾钱。其实我觉得有d唔方便,明明外卖之嘛,点解唔直接cashier叫野食,即刻俾埋钱。外卖有九折。※食物※1. tiramisu lava ($98) ☆☆☆☆☆终于拎到返屋企!除左tiramisu,仲有一盒cream,可可粉,同朱古力豆。跟住指示:1.倒cream2.倒可可粉3.放朱古力豆拌碟4.就可以向上拉起胶圈预备睇tiramisu lava爆发喇!记得take video!超超超超好味!!咖啡酒味恰到好处,d cream好好味,又唔会太甜。蛋糕、手指饼、cream、可可粉,再加埋朱古力豆,好丰富既口感、味道同质感。超好味!等疫情好d,一定
※位置/环境※
如果唔熟观塘既工厂区,唔知会唔会有d难找。
比较易行既方法,
系观塘A2 apm出口出,向Godiva方向继续行,
经过港贸中心,落电梯从巧明街地面出,

Cobber系1/F,
但lift唔可以直到。

※服务/流程※

环境唔错,几别致悠闲。

就算叫外卖,都要扫QR code自己落单

落完单,就去cashier俾钱。

其实我觉得有d唔方便,
明明外卖之嘛,
点解唔直接cashier叫野食,即刻俾埋钱。

外卖有九折。

※食物※
1. tiramisu lava ($98) ☆☆☆☆☆

终于拎到返屋企!

意大利芝士熔岩

跟住指示:
1.倒cream
2.倒可可粉
3.放朱古力豆拌碟
4.就可以向上拉起胶圈
预备睇tiramisu lava爆发喇!
记得take video!
tiramisu lava

超超超超好味!!
咖啡酒味恰到好处,
d cream好好味,又唔会太甜。
蛋糕、手指饼、cream、可可粉,再加埋朱古力豆,
好丰富既口感、味道同质感。
超好味!
等疫情好d,一定黎叹个堂食!
外卖自取
意大利芝士熔岩