餐厅: 牛角Buffet (裕民坊YM²)
资讯:

父亲节带爸爸公公,一行5人食,啲外公有身体不便,我地早到想拣方便佢出去去洗手间的位,当然店内8成满,Reception职员带我妈入场逐个available嘅位睇,任佢拣,仲帮我地hold台10分钟,因为公公行得慢,未行到。我同爸妈系第二次食,但公公第一次,见到所有嘢都觉得好新奇,本来唔肯出街,去到咩都肯试,仲主动话落手烧肉,话好好食。埋单走时我地唧雪糕行住食,本来唔食雪糕嘅公公都话要自己唧杯,仲食哂,之后仲肯喺商场行阵先返屋企,心情好好。少贵但大家食得好开心,好值Btw之前喺美丽华分店,因为Reception职员俾错info所以冇join会员,去到观塘分店,Reception都叫我地join会员,成个讲解好详细好清晰,仲好有耐性,所以我join咗,当晚食嘅折扣同减埋现金券已经回咗本有多

2023-06-17
等候时间
15 分钟 (堂食)
庆祝纪念
父亲节