2024-06-25
食肉兽小Sun妈喺爸爸节当然要带Lisba嚟食餐好嘅!今次嚟到呢间专食火山石烧牛扒小店🥩满足牛魔王Lisba👨🏻🦱呢间小店真系好多人~排晒队!🍽️ 鹅肝配美国安格斯牛柳Lisba最爱黑松露,所以一见到呢度有自家制有黑松露牛油即刻叫咗呢一个来配佢最爱嘅安格斯牛柳😋最正呢就得鹅肝配搭,一上碟连埋仲有火嘅火山石烧,吱吱喳喳声好吸引,要几多成熟都得,个鹅肝好香,入口即溶😋香喷喷,不得了! Lisba即刻加上佢最爱嘅黑松露牛油同安格斯牛柳绝配🤤🍽️ 三文鱼配美国牛柳医好Lisba个胃,当然要拣个三文鱼俾Lisboy🤤又系一上碟火光熊熊🔥睇住个三文鱼煎到脆卜卜,跟住就撩俾Lisboy食😆佢一口气食咗两块三文鱼,个牛柳就烧到五成熟入口软绵绵,配埋佢哋特制嘅香草牛油,好啱口味!🍽️ 酥皮汤、意粉、杂果宾治叫火山石板烧牛扒可以加钱转套餐,我哋就加咗$58转套餐,可以有酥皮汤、意粉同埋大大杯嘅杂果宾治🍹个酥皮好脆搣咗少少俾Lisboy,意粉再过水比Lisboy食到舔舔脷😋最正一大杯嘅杂果宾治,食完热辣辣嘅牛扒即刻解解渴🤤 Lisba 表示10分满意🌟||
🍽️ 鹅肝配美国安格斯牛柳
🍽️ 三文鱼配美国牛柳
🍽️ 酥皮汤、意粉、杂果宾治