餐厅: 彩薈軒 (238中心)
资讯:

2024-04-28 820 浏览
今日去到佐敦238𠮶度食一间好出名嘅中菜!出名啲咩?就系得奖出名啦!呢度传说中嘅片皮鸭,同埋虾干蒸水蛋客家炆猪肉都系王牌菜攞晒奖㗎!我觉得呢间酒楼都系非常有装修风格、绿色感觉俾人都系好大雅大方既感觉!片皮鸭套餐:片皮鸭半都好好食㗎啦,仲要原只即叫即片!啖啖肉之余、青瓜丝香葱丝都比劲多!又抵食,又满足又饱肚!仲要片皮鸭一啲都唔肥,唔会食耐超油腻!难怪佢呢个片皮鸭都会攞美食奖!跟住之后就系当红烧鸡:除咗好食,好香脆之外、肉质都好鲜滑好香嫩!重点系咩?好平呀$38有半只!真系抵到冇朋友!之后仲有觉得奖🏅嘅虾米干蒸水蛋唔系讲笑,充满营养!有冬菇粒、西芹、仲有蕃茄粒香葱粒!食落去除咗好有营养之外,配上虾干真系超好食!水蛋劲滑!佐敦彩荟轩佐敦238 2楼全层

片皮鸭套餐:

跟住之后就系当红烧鸡: