2024-05-21 66 浏览
牛大人系我打边炉嘅不二之选,钟意佢食物饮品同埋汤底款式都够多~最近仲要系梦王祭,推出咗多款梦王鸡蛋嘅特色食品,首先可以选择要糖心蛋/梦王生鸡蛋,然后仲有小食三色鲜蔬梦王脆蛋、甜品有梦王布丁,蛋味浓郁入口即溶真系好正啊~首先汤底都有十款可以选择,有辣有唔辣任君选择,我就拣咗台式浓香蕃茄锅,酸甜口味,非常开胃!每次必食之选包括有私房鸭血、真猪小香肠、手打旗鱼浆、台湾海鲜浆、澎湖花枝浆、干贝鲜鱼浆,呢几款特别充满台式风味,仲要系由台湾直送㗎~肉类我就推荐澳洲M9和牛牛丸、安格斯特选牛板键、美国PRIME极级肩里肌、猪雪花肉片、纽西兰羊卷肉,每款都各有特色,肉质都唔错。自助区仲有各款蔬菜、响铃、台式无糖茶、台式包装及罐装特饮可以自取,真系琳瑯满目啊!饮品我就推荐新推出嘅鸭屎香柠檬茶,柠檬味清香又唔会好甜,消滞解腻。食饱最后仲可以选择一款甜品,有各款口味嘅雪糕又或者台式烧仙草可以拣,梗系要食烧仙草啦,一碗入边有珍珠、椰果、红豆、花生,简直系大满足呀!