2020-06-17 326 浏览
AVOBAR由伦敦开到黎香港,  同朋友都系牛油果控既我, 当然要黎试试啦平日收工过黎都已要排哂长龙, 放假真系唔知要排几耐一入间餐厅好布热带FEEL, 令人心情轻松今次同朋友SHARE野食:Avobar cobb salad: 有牛油果, 粟米粒, 烟肉, 蕃茄仔, 虾.  个人认为牛油果可以多dThe ultimate Avo toast:  正常野. 但要提一提个牛油果青柠酱, 好FRESH, 好好味. 好味到我地食其他野都系点呢个酱食Avo bun burger:  虽然话系burger, 但面同底系用左牛油果黎取代面包, 几特别甜品: choe avo brownie: 其实唔系好食到朱古力味, 反而佢面果d粉几好味. 问个侍应系咩黎,  但佢都答唔出...hahah.如果menu 有中文应该会更加user friendly

一入间餐厅好布热带FEEL, 令人心情轻松
今次同朋友SHARE野食:

如果menu 有中文应该会更加user friendly