2020-03-20 954 浏览
平时大鱼大肉得多,一星期入面点都要揾返一两日食健康啲🧘🏻‍♀️,清清个身体,咁先可以继续食🤗。Barista by Givrés 坐落喺半山电梯既中段,喺正PMQ同大馆既中间,岩哂行完过去坐下。-Avocado Bun Burger $128除左烟三文鱼外仲可以拣Parma Ham/菠菜做馅,牛油果香气丰腴🥑,口感厚滑,夹住烟三文鱼同Cream Cheese食,咸香味十足,而且仲无咁腻添😋。隔离仲有粒靓靓水波蛋,实在太唔舍得笃爆佢,所以我食得变态啲,原粒咁放左入口😆,成口都系蛋香味,正!-Rose Latte (+$25)玫瑰味唔算特别浓,但Latte好香好滑,隔离仲有杯清水比你饮完清下口添,好贴心😽!套餐价$25可以喺中环饮返杯Latte真系几抵饮,仲可以边饮边望住啲电梯发牛逗,成件事Chill哂☕️。-Gelato $78一直好饮恨之前喺巴黎无食到Amorino🥺,依家喺香港食返!见到店员一瓣一瓣咁不啲Gelato,仲要配埋色🌹,好有心机。我拣左士多啤梨、云尼拿同开心果三只味,士多啤梨味最突出,酸酸甜甜;云尼拿都好香,仲食到啲云尼拿籺😚。不过Gelato真系好易溶,要食快啲。

Avocado Bun Burger $128

Rose Latte (+$25)

Gelato $78
  • gelato