-牛牛日式火锅放题-📍荃湾.谂唔到食咩的话就最好打边炉,咩都有得拣。今晚想疯狂食肉,就拣左牛牛日式火锅放题,一人一锅,可以各自选择钟意嘅汤底。.因为想食牛舌,于是选择咗LV3澳洲和牛放题套餐 ($318)。LV3比LV2只系贵$30,有成85款食品选择,仲可以免费追加酒精类饮品,好抵。.一人一锅,试唔同味的汤底。我哋就拣咗胶原猪骨汤和传统山椒味噌。胶原猪骨汤味道都几香;而传统生椒味噌就较清淡,汤底已经有几件冻豆腐。.牛肉的选择都好多,有成6款。澳洲和牛、丹麦黑安格斯牛、丹麦王样牛小排、美国特选牛肉、丹麦封门柳和极上牛舌。.牛舌encore了好几次,虽然比较薄切,但食落够爽口弹牙又够牛味。牛肉就最钟意澳洲和牛,肉味好香浓又够嫩滑。.猪肉有西班牙伊比利亚豚肉和丹麦豚梅肉,伊比利亚豚肉好香。.澳洲绿草原羊肩肉都Encore左几次。.另外仲有前菜、沙律、海鲜可供选择。点咗帆立贝,估唔到都好新鲜同大只。.另外仲有我最钟意嘅炸榴梿。.用QR code点完餐之后,就去自助区选择自己钟意嘅火锅配料。呢度嘅配料都有好多,有唔同嘅蔬菜、丸类,仲有面食等。.而且仲有热食区,有炸薯条、椰菜天妇罗等,最特别系有
-牛牛日式火锅放题-
📍荃湾
猪肉有西班牙伊比利亚豚肉和丹麦豚梅肉,伊比利亚豚肉好香。
澳洲绿草原羊肩肉都Encore左几次。
另外仲有我最钟意嘅炸榴梿。
而且仲有热食区,有炸薯条、椰菜天妇罗等,最特别系有蒲烧鳗鱼。
连麻辣鸭血、卤水鸡翼都有。
饮品嘅款式都好多。
连清酒都可以任斟。
食到饱饱后,再攞返支雪条同甜品食,超级满足。