呢间吃过好多次除左最贵既日本和牛未试过外,其他都试过,但多数吃最平果款牛。晚市最平158+1,+18可以任饮asahi生啤汤底款都算ok,都系大路款,试过几款都觉得唔太够浓,煮两碟牛后,都已经分唔到原底系咩汤底汁有四款:芝麻酱,酱油,辣酱,柚子酱油.味道唔错,每次都会装齐四款,最爱柚子酱油其他自选配料见选择都唔少,都系d菜,肉圆,但次次只拿罗白,细粟米,大葱,无太留意其他野食牛肉方面,切得算薄,好快熟,最平款既牛肉肥瘦分布真系唔太均匀,但肉质口感都算唔错,望落去都好新鲜。出面中式火锅店如果要单叫一份呢款质素同份量既话,我谂最平都要60-80$+18$有生啤任饮系最吸引我黎既原因,啤酒够冻,每次黎都饮4,5,6杯,第二度分分钟一杯都唔止卖18$员工做野算快手,见满晒人都好,收碟,refill都好快,唔洗点等试过噤多间,x阵,x气,日x,盛x 之中呢间d牛同 x气 系最好吃,但呢间既起他野食就无x气多,但呢间胜在有生啤饮!每次黎吃3,4碟牛,饮5,6杯啤酒,真系好满足!ps:星期6,日见好多人,有排等,闲日好多时唔洗等位
呢间吃过好多次
除左最贵既日本和牛未试过外,
其他都试过,但多数吃最平果款牛。
晚市最平158+1,+18可以任饮asahi生啤

汤底款都算ok,都系大路款,
试过几款都觉得唔太够浓,
煮两碟牛后,都已经分唔到原底系咩汤底

汁有四款:芝麻酱,酱油,辣酱,柚子酱油.
味道唔错,每次都会装齐四款,最爱柚子酱油

试过噤多间,x阵,x气,日x,盛x 之中

每次黎吃3,4碟牛,饮5,6杯啤酒,真系好满足!

ps:星期6,日见好多人,有排等,闲日好多时唔洗等位