2023-10-25
No.1九龙城火锅牛肉刺身都非常高质😍😍一试爱上,每一样都有自己独特嘅味道每一样都咁好食,而且材料真系非常新鲜👍如果心大心细唔知想食啲咩?佢哋有个好优惠嘅套餐,啱晒一班朋友一齐嚟食😍除咗火锅套餐,亦都有刺身套餐👍十分推荐试吓佢哋嘅招牌牛精锅😍浓郁嘅牛肉汤底,汤底入边有牛肺,牛肚,牛尾等等…如果平时都钟意食牛杂嘅朋友真系唔好错过😍超级新鲜嘅刺身,海胆入口即溶,甜而不腻👍海鲜入口清甜味道,原来喺火锅店都可以食到咁好味嘅刺身,而唔系放题𠮶种👍我哋仲拣咗本地手切肥牛双拼,有颈脊和肉眼边,颈脊比较厚实,牛味比较重,而另一款油脂比较多,食落口感嫰滑,一次过可以试晒两只牛肉👍特选牛脷,厚度适中,弹牙有烟烟韧韧嘅感觉👍如果钟意食海鲜嘅朋友一定要食佢哋嘅白鳝片,本身以为系脆肉鲩,睇落大大块😂鳝肉弹牙而且冇腥味,处理得好干净,而且亦都唔多细骨钟意食爽脆弹牙嘅朋友可以拣佢哋嘅珊瑚蚌,吸入牛肉味嘅汤汁,令到珊瑚蚌更加鲜甜💋第一次食即炸响铃,上菜嘅时候响铃仲系热嘅,非常香脆,而且不油腻,有靓嘅汤底一定要叫响铃,完全吸入汤底精华,而且唔会咸👍👍10分我会俾9分,店员态度真系好好,不厌其烦咁样解答你嘅,上菜时间都算
除咗火锅套餐,亦都有刺身套餐👍
特选牛脷,厚度适中,弹牙有烟烟韧韧嘅感觉👍
10分我会俾9分,店员态度真系好好,不厌其烦咁样解答你嘅,上菜时间都算快,而且好新鲜。对比起喺九龙城食饭佢哋嘅价钱都非常合理,而且质素都好高👍👍下次一定会再食