2023-12-05 23 浏览
呢间位于荃湾嘅餐厅真系钟意食肉嘅人一定唔可以错过!今日试咗佢哋嘅美国牛柳同prime肉眼扒,真系物超所值!坐低之后,枱面已经有讲解点样煎牛扒,不过如果唔识都唔使担心,因为职员会即场系系面前帮你烧好,然后你可以自己决定要几成熟。铁板底下烧火好够劲,令到牛扒表面烧出一层香脆嘅焦糖,真系好吸引。我先试咗佢哋嘅美国牛柳,佢厚身好有嚼劲,牛嘅味道都好浓郁。而prime肉眼扒系真系惊艳到我,佢嘅油脂分布好均匀,烧煮嘅时候释放出迷人嘅香气,而且肉质好嫩滑,入口即化。我仲另外加咗个套餐,只系要$38,包括汤,饮品、芝士薯条同甜品。芝士薯条好脆身,每一块都系金黄色嘅诱惑,令我忍唔住一口接一口。甜品系芒果布甸,好滑顺,芒果味道浓郁,完美嘅结束。整体上黎讲,呢间餐厅真系好出色。唔止牛扒质素高,服务亦都好周到友善。如果你系个肉食爱好者,我绝对推荐你嚟试下呢度,一定唔会令你失望!