2023-12-23 25 浏览
石门地铁站旁的商场, 原来有好多特色好多小店,每一间都各具特色。 今次我发现一间喺2楼商场扶手电梯,向后行的一间咖啡名字改得非常特别的cafe , 所以就试试(5⭐️最高)凌晨航班(5⭐️)是由柠檬咖啡加血橙雪葩。饮落第一啖呢味就会比较浓,因为他是用Espressoc ☕️去做嘅, 之后就饮到梳打嘅味道最特别的是面层加了血橙雪葩💕, 所以饮落会有少少涩涩地🤪。最后是tonic 水会令到成杯饮品会有清新的效果。🚿牛角包🥐配云呢拿Galato (5⭐️)有云呢拿籽云呢拿籽在当中,牛角包🥐被焗热之后切成一半,加上绿茶粉及朱古力酱看似圣诞树🎄一般。 利用加入云呢拿指的Gelato制成小雪人☃️。味道好特别🤩黄金燕麦奶(5⭐️)我比较喜欢这一杯,因为姜味唔算好浓🥰,但饮完之后可以令到个人暖笠笠😍😍最啱冬天饮用。

凌晨航班(5⭐️)
凌晨航班

牛角包🥐配云呢拿Galato (5⭐️)
牛角包🥐配云呢拿Galato

黄金燕麦奶(5⭐️)
黄金燕麦奶

凌晨航班