2023-11-14
🫶🏻🫶🏻🫶🏻如果太多牛奶味,朱古力味冇埞企。想要饮高浓度朱古力奶可以试下湾仔呢间朱古力饮品店!红色噶门面十分吸睛容易揾!有好多猫头鹰饰物用嚟打卡。👅 73%黑朱古力 $58我拣咗成个Menu朱古力浓度最高嘅饮品,惊肥嘅话可以拣卡路里较低嘅燕麦奶做milk base,相对上冇牛奶咁滑,但系燕麦奶嘅香味同朱古力味好夹。饮之前一定要记得搅匀先!整体黎讲唔会太甜,真系好好饮❤️仲有好多其他味道嘅饮品可以拣,例如焙茶味、薰衣草味、抹茶味等等,每款都想试😋🟫⬜️🟫⬜️🟫⬜️🟫⬜️🟫⬜️🟫⬜️🟫⬜️🟫⬜️🟫📍唂咕 湾仔皇后大道东136号地下D号舖#moooveat #moooveatfood #moooveat湾仔#朱古力饮品专门店#湾仔美食#chocolate drink#朱古力关注组#cucooland#唂咕
如果太多牛奶味,朱古力味冇埞企。
👅 73%黑朱古力 $58
🟫⬜️🟫⬜️🟫⬜️🟫⬜️🟫⬜️🟫⬜️🟫⬜️🟫⬜️🟫