2024-08-23 315 浏览
整完指甲去揾吃, 突然想食D浓味重口味的东西见到呢间都几多人, 应该不会伏吧QR Code落单, 落完可用电子支付或者出柜台先付钱门口有电子menu见过吉列厚切猪扒猪都好似好吸引落单时说明要等15-20分钟单品可加少少钱转套餐, 包一份麻油香炒粉丝和饮品环境都算干净, 仲越食越多人客嚟帮衬男友点咗吉列厚切猪扒猪咖喱饭+套餐+2只吉列虾浓浓嘅咖喱汁有成碗奉上, 唔似一舨嘅淋上饭面原来佢呢度仲有独特嘅食法, 佢嘅建议就系先饮一啖咖喱汤, 尽量唔好2者捞埋一齐食吃得出跟饭呢个咖喱入面有大量洋葱, 男友颇喜欢而佢嘅猪扒系煎完再炸, 别有用心, 睇得出有心思嘅, 所以等15分钟是值得的一大块再加厚切, 肉质都唔会好鞋, 大满足跟餐的麻油香炒粉丝好似韩式炒粉丝, 都唔错带子咖哩汤乌龙面, 样子很美味, 好日和风附上两片紫菜, 大量栗米和大蒜, 仲有半边溏心蛋3粒带子大粒弹牙, 真系有煎过架, 没有HEA而汤咖喱的味道系较日式, 颜色也金黄一点, 香甜一点, 味微辛, 相比配饭的咖喱, 我自己就较喜欢这款咖喱味乌龙面其实是乌冬面, 可以挂到大量咖喱汁, 好好味!
整完指甲去揾吃, 突然想食D浓味重口味的东西
见到呢间都几多人, 应该不会伏吧
QR Code落单, 落完可用电子支付或者出柜台先付钱

门口有电子menu见过吉列厚切猪扒猪都好似好吸引
落单时说明要等15-20分钟
单品可加少少钱转套餐, 包一份麻油香炒粉丝和饮品
环境都算干净, 仲越食越多人客嚟帮衬
男友点咗吉列厚切猪扒猪咖喱饭+套餐+2只吉列虾
吉列厚切猪扒猪咖哩饭

浓浓嘅咖喱汁有成碗奉上, 唔似一舨嘅淋上饭面
吉列厚切猪扒猪咖哩饭

原来佢呢度仲有独特嘅食法, 佢嘅建议就系先饮一啖咖喱汤,
尽量唔好2者捞埋一齐食
吃得出跟饭呢个咖喱入面有大量洋葱, 男友颇喜欢
一大块再加厚切, 肉质都唔会好鞋, 大满足

跟餐的麻油香炒粉丝好似韩式炒粉丝, 都唔错

带子咖哩汤乌龙面, 样子很美味, 好日和风

附上两片紫菜, 大量栗米和大蒜, 仲有半边溏心蛋
3粒带子大粒弹牙, 真系有煎过架, 没有HEA
带子咖哩汤乌龙面

相比配饭的咖喱, 我自己就较喜欢这款咖喱味
乌龙面其实是乌冬面, 可以挂到大量咖喱汁, 好好味!
题外话/补充资料: 虽然落单是电子化, 但是人手方面我觉得都要加返一点, 收银一个, 楼面都系得一位, 所以上餐进度真的要等待, 这点有待改善!
2024-08-21
带子咖哩汤乌龙面