2024-10-28
呢间位于旺角天台手工墨西哥Fusion餐厅真系令人惊喜!环境靓,气氛轻松,非常适合聚会。菜式方面,每道菜都融合咗传统墨西哥味道,同时加入创新元素,令人耳目一新。 ✨是日餐汤:蘑菇汤蘑菇汤真系好正!滑滑的口感,超香浓,蘑菇味道鲜美,香气四溢。加点香草更添风味,饮一口就暖心。✨Main Course: 鸡肉墨西哥夹饼(三件)鸡肉墨西哥夹饼真系一绝!三件炸玉米饼外脆内软,包住多汁的鸡肉,口感一流。再加上牛油果酱和莎莎酱,味道层次丰富,酸忌廉又添清新,真系每一口都令人陶醉!简直系高级享受!✨Meat: 慢煮加拿大保湿猪鞍呢道慢煮加拿大保湿猪鞍真系好正!猪鞍肉质超嫩,慢煮之后咬下去肉汁喷发,口感滑到无朋友,肉质一啲都唔嚡!配上烤焗甜薯,外脆内软,甜味刚好,平衡咗肉嘅浓郁。再加上阿根廷香草酱,清新香气一袭而来,令整道菜更加丰富!✨ Toxic Slush 同友人都叫咗呢款Mock-tail!我试咗MIX Berry口味,朋友就试咗荔枝🥰 果汁Smoothies底浓郁又健康,水果味道丰富,口感滑溜,唔会太甜,令人一口接一口。搭配混合莓果,果香四溢!而荔枝味饮落更加清新,又带点清甜!
✨是日餐汤:蘑菇汤
✨Main Course: 鸡肉墨西哥夹饼(三件)
✨Meat: 慢煮加拿大保湿猪鞍
✨ Toxic Slush