2020-01-28 70 浏览
米米妈👩🏻一向好钟意食鸡蛋仔,今次带左佢黎妈咪鸡蛋仔,试下米芝莲推介既鸡蛋仔🤩原味鸡蛋仔米米妈话识食食一定食原味,咁先试到真正既味道,妈咪鸡蛋仔的确系真材实料,拎上手个重量已经知道,口感外脆内软,中间个心软腍腍好好味,唔似其他铺头𠮶啲入面乜都冇,得个壳🥑+🍫鸡蛋仔呢一款牛油果朱古力碎鸡蛋仔口味系期间限定,拎上手比起原味鸡蛋仔更有份量,因为里面有满满嘅牛油果同朱古力馅,两种材料夹埋一齐别有一番风味,估唔到鸡蛋仔都可以有咁多变化除咗鸡蛋仔同格仔饼之外,妈咪鸡蛋仔都有好多唔同款既饮品,而我就试左荔枝果茶,茶味够香够浓,但系唔会盖过荔枝香味,另外一杯就系宇治抹茶红豆沙冰,将粒粒红豆打碎融入沙冰里面,加上抹茶🍵既味道够哂特别!

原味鸡蛋仔

🥑+🍫鸡蛋仔