餐厅: 山東餃子館
资讯:

2021-05-16 89 浏览
另一半星期五最钟意去蒲金鱼街,通常等佢行完我哋就会去食呢间山东饺子馆,我哋觉得d 野食几特别,第二度好少见到羊肉饺同埋茴香饺系我哋嘅至爱, 酸辣汤都比较野味,够酸够辣好开胃,我哋每次必食,另外冬瓜茶都好饮咖。啲饺子10只以上,可以拣双拼,又可以加$5转做煎饺,煎饺虽然好香口但系我觉得食食下好油啰😂如果俾我拣我都系会拣返水煮啰🤭今次第一次叫葱油饼,唔系想像中的味道,太粉啦同平时食开嘅唔同。整体间舖头嘅环境就有啲污糟同埋潮湿,餐具同台面的调味料唔够干净,我地通常唔会掂🤣总之环境有待改善,厕所我就未去过不予置评,明白到小店生存有啲困难,好难做到好干净,不过事在人为,店主如有机会见到我的评价,可以好好改善一下❤️ 美味嘅食物配合干净嘅环境令客人食得舒服又开心🥳

羊肉饺同埋茴香饺系我哋嘅至爱
酸辣汤配上海面