个零月前路过观塘,无谂过有间 raw cafe , 除了食仲可以 DIY / 订购,而家食安问题严重,作为 vegan , 当系希望推介健康无添加又有营的素食俾大家。特别推介:- 有机螺旋藻能量球,有无花果的微甜,果仁碎咬落好有口感,好味,仲系 superfood ,排毒补充营养 ,win win !听讲整好易,整得好味就好难,lazy 的我,食算啦。Energy ball , 排走重金属心心 raw cake , 睇得又食得!昨天特登 join 了纯素粽班,清新馅料、低脂唔肥腻无添加,食落健康又放心,即场整即场食,超好味又有满足感 ;仲食了无罪恶感嘅 raw vegan strawberry coconut gogi 雪葩,食甜品身体零负担,好开心的一天!快端午节,同家人一齐去食,订购亦得,食多 2 只都唔洗望住个磅做人 。好钟意佢地的工作坊,间中有新主题,特别推介俾喜欢 DIY 又注意养生的你 / 妳 !纯素士多啤梨可可𣏌子雪葩 , fresh ,明目养生,yummy 🍧😋齐齐整糭风干

特别推介:

Energy ball , 排走重金属

心心 raw cake , 睇得又食得!

齐齐整糭

风干