Airside系一个宠物共享商场,有好多嘅餐厅都可以带狗,不过基本上宠物都要有车😒,唔可以落地,仲要某啲区域唔可以行😒,话就系宠物商场,其实只系经营手法😒,其中呢间🌿Gooca🌿 Cafe佢系以露营为主题,里面嘅枱凳甚至摆设都系露营嘅风格,比毛孩打卡一流,不过毛孩只可以坐门口😒,所以唔系好明点样叫宠物友善餐厅😒😒🦑香炸鱿鱼圈 $78 :我哋就叫咗啲小食,佢哋啲炸嘢系唔错,呢款鱿鱼圈炸到香脆,鱿鱼够爽,不过呢个价钱份量有啲少😅🐔香烤鸡翼配薯条 $78 :鸡翼就冇难度可言,中规中矩冇咩特别,薯条炸到都OK👍🏻🥞千层吐司 $128 :其中呢份甜品系餐牌里面比较特别嘅,所以我哋就嗌咗试吓,价钱方面就见仁见智,佢本身有几只味拣,但我想要嘅味就话卖晒,最后拣咗曲奇忌廉嘅雪糕,佢个卖相睇落唔错,真系一层层嘅面包叠住,面层再加上雪糕同焦糖酱,睇落都几邪恶,食落就真系一般,吐司冇想像中咁脆😩,都系比较硬身里面嘅包唔够松软,有啲腍,吐司又唔够香😩☕️斑兰椰香鲜奶咖啡 $54 :嘢饮方面卖相都唔错,不过味道就一般,斑兰味唔够出,咖啡又唔够香,整体比较淡,味道一般😩🍹榛子朱古力 $46 :朱古力就纯粹都系冲出嚟

🍹榛子朱古力 $46 :朱古力就纯粹都系冲出嚟,冇咩特别,再加啲榛子酱咁解,但系佢面层嘅有啲脆脆,叫系饮落冇咁dry😅