2022-08-27 1532 浏览
今日入左黎鸭脷洲outlet,带住两只狗去whiskers N paws消磨时间,俾两只毛孩见下其他狗朋友,因为成幢outlet冇乜野食,所以次次都喺去哩间cafe食。不嬲佢哋D嘢食水准唔差,但系唔平,几个月无黎,先知个menu转左,有D嘢食无咗⋯Anyway,我哋叫左mushroom pasta, mushroom soup同french fries。个pasta算系好食嘅,份量适中,唔会太油;个汤都ok,但唔够热,此终我都系钟意佢个tomato soup多D,但原来已经唔再出;至于个薯条就麻麻,明顕系用air fryer整,食落有D硬。Total$186,可接受啦,此终系食个环境,好多大大细细嘅毛孩,好热閙,又干净,应该好多都系熟客成日黎(好似我咁),所以D人好nice。最后俾我发现有少数人都会带外来野食入黎。另外,outdoor area整左个狗狗喷水池仲有沙滩椅,好得意。

2022-08-27
  • Mushroom  pasta