2022-10-30 65 浏览
今日同朋友嚟铜锣湾行街,之后喺时代广场附近打算揾间好味嘅Cafe食晚餐,二知道百乐中心呢边餐厅,所以拣咗呢间Little Vegas。餐厅玩味风味好重,装修满满嘅幽默感,港式得来,又有艺术感,就连餐牌设计、菜式都好有创意同幽默。《维加斯小牛扒早餐》$128估唔到全日早餐都有三款选择。呢份全日早餐份量好多,有好脆嘅薯饼,蔬菜新鲜爽口,牛扒亦都好林有口感入味,几高质!《鸡翼》$86有四款口味可以拣三款,我哋拣咗麻辣、玫瑰同埋水牛城,三款都好好味,最钟意麻辣,可能比较少食,玫瑰都好香,又清甜,鸡翼本身都好够热同埋多汁,好好味!《极黑墨鱼饼竹炭汉堡》$118对黑蚊蚊嘅汉堡情有独钟,总系觉得吸引啲。呢个汉堡比较脆口,个面微微焦,值得一赞系个墨鱼饼超弹牙,有咬口,而且食到粒粒嘅墨鱼肉,好正!仲有买大量嘅脆薯角,好满足! 同埋我哋嗌咗杯海洋梳打,甜甜地有浸清香嘅水果味,几好饮。呢餐真系食得开心又满足,下次一定会再嚟。

《维加斯小牛扒早餐》$128

《鸡翼》$86