2021-08-01
无得去旅行就特别想食其他国家既野食 前几日就搞下新意思 试左一间越式fusion cafe 越南菜我就比较少食 就趁今次试左一试shake shake 鸡软骨: 类似shake shake薯条既玩法 炸到劲香脆既鸡软骨配埋d花椒粉加青柠汁 酸酸辣辣劲过瘾脆米纸薄饼: 睇落去好似普普通通 但食落口又真系唔错 爽脆的青瓜丝同萝卜丝配埋越式腊肠 加上千岛酱既点缀 食落味道好有层次感招牌金边粉: 整体的配料好多 牛肉 牛筋 猪肉片 同 油炸鬼 汤底味道偏浓同较甜 d材料索哂d汤好正南越法式面包: 材料类近米纸薄饼 不过配上法包 又有另一番滋味南越蛋咖啡: 饮落极重蛋味 味道较甜 会令我饮完一啖接住一啖 估唔到鸡蛋同咖啡可以扯上关系 真系新奇荔枝云朵咖啡: 清甜既荔枝味配上苦涩的咖啡 味道岩岩中和番 入落去有一种独特感
shake shake鸡软骨
shake shake鸡软骨