2015-01-25
BOOK定位去到唔驶等餐牌太多选择~睇到眼花撩乱,一人餐D野食都唔错㖞,可以食到好多道茶茶要左铁观音~几好饮,饮完阵茶香重停留喺喉咙度镇江肴肉~卖相已经一流,几好味,细细旧易入口。花雕油醉鸡~鸡够滑,酒味香浓。香干马兰头~第一次食觉得好得意,外面果层好似腐皮,夹埋马兰头一齐食,好清。云石豆腐羹~清清地无味精,有蟹肉丝,豆腐丝好滑,几好饮。梅子排骨~酸酸甜甜无咩骨,细细粒啖啖肉~肉香又唔韧。腰果虾仁~清清地,虾仁炒得好爽口,腰果够香。黑松露灌汤小笼包~讲真我食唔到黑松露味,D肉见到一点点黑色,应该就系黑松露喇,味道OK,热辣辣好多汤汁,但无咩特别惊喜。火腿津白~火腿只系点缀,津白够淋身,味道唔太浓,几清几健康。红烧狮子头~肉好淋,一咬就散,肉味清甜。水晶桂花糕~睇外表平平无奇,食落真系惊为天人呀!!!口感唔错~唔软唔硬岩岩好,好清甜,食多几旧都唔会漏。擂沙汤圆~即叫即整,外皮烟韧,里面芝麻好香好浓郁,甜度适中,超好食。
餐牌太多选择~睇到眼花撩乱,一人餐D野食都唔错㖞,可以食到好多道茶 茶要左铁观音~几好饮,饮完阵茶香重停留喺喉咙度 镇江肴肉~卖相已经一流,几好味,细细旧易入口。
花雕油醉鸡~鸡够滑,酒味香浓。
香干马兰头~第一次食觉得好得意,外面果层好似腐皮,夹埋马兰头一齐食,好清。 云石豆腐羹~清清地无味精,有蟹肉丝,豆腐丝好滑,几好饮。
味道OK,热辣辣好多汤汁,但无咩特别惊喜。 火腿津白~火腿只系点缀,津白够淋身,味道唔太浓,几清几健康。 红烧狮子头~肉好淋,一咬就散,肉味清甜。
口感唔错~唔软唔硬岩岩好,好清甜,食多几旧都唔会漏。