2023-06-27 39 浏览
上个星期连续放左几日假,甘更系要约埋朋友仔周围揾好野食喇,😇我地发现发现数码港商场几高级既西餐,交通都算方便🏮入面成间餐厅都好有度假既感觉,装修上比较舒服简单,墙上亦挂有装饰🖼️餐牌上有好多菜式选择📃我地LUNCH点了几款试试🕯️【布拉塔芝士蕃茄大通粉+意式肉酱大通粉+龙虾汤+炭烤鸡排】🧆蕃茄大通粉真惊喜🔹摆得好靓好精致🔹放得满满既番茄酱同埋芝士,非常有诚意🔹入口已经食到芝士味道🔹口味独特又好食!!!肉酱大通粉都唔错,肉酱好入味,而且通粉好入味。炭烤鸡排都好正,超级中意个鸡皮,古五到可以甘香脆,我地食左好多。最后我地加钱要左个龙虾汤,真系物超所值,超多入味既汤底,仲有手板甘大既虎虾添!今餐真系大满足,食物质素高,环境都好,值得推介。
【布拉塔芝士蕃茄大通粉+意式肉酱大通粉+龙虾汤+炭烤鸡排】
今餐真系大满足,食物质素高,环境都好,值得推介。