寻日中午一行三人去Airside, 唔知食咩好,见呢间cafe环境几好,便去试下。坐落打开餐牌,都有唔少选择,三个人分别拣左澳洲鲈鱼、烧白羊同蟹肉手卷义面。个鲈鱼焗得香脆,亦加左青柠汁做调味,提升左鱼既鲜味。而且份量同其他餐厅比较亦唔少,以呢个价钱黎讲算系合理,除非对鱼有敏感或者完全唔食鱼,否则呢个𩠌值得推介。跟住黎既系烧白羊,拣左五成熟,煮得啱啱好,试过有d餐厅拣medium well都可以变左mefium rare😮‍💨。讲返碟羊,味道做得唔错,而系底既配菜亦烧得几好食,整体黎讲系水准之上。至于碟义面,系三碟之中差既一个,问题唔系味道,而系份量,我相信女士亦未必觉得够饱。最后埋单八旧水,以午餐黎讲唔算平。整体黎讲,餐厅既环境、服务同食物都系水准之上,但如果拣既话会系食晚餐会好过食lunch。

澳洲鲈鱼

最后埋单八旧水,以午餐黎讲唔算平。

2023-10-17
澳洲鲈鱼