2022-09-08 262 浏览
我又比TIᖇᗩᗰISᑌ吸引左啦。。今次呢佢系用一个曲奇嘅纸杯载着个TIᖇᗩᗰISᑌ。。如果个纸杯系可以食得嘅。。有得食之余又有得玩。。我觉得好得意所以就嚟咗食佢个TIᖇᗩᗰISᑌ✌🏼✌🏼而佢个曲奇纸杯仲系用环保物料去整所以超级环保👍🏼👍🏼佢主要呢系买咖啡嘅。。所以就冇乜主食。。都有啲包点同甜品。。所以我系食咗少少嘢先过嚟。。我朋友就叫咗杯手磨咖啡。。佢就觉得好好饮。。而我就觉得好香。。坐喺度饮杯啡食少少嘢都几舒服。。..🧁ᑕᖇISᑭY TIᖇᗩᗰISᑌ..📍 Soul (中环)中环皇后大道中139号The L. Place UG层..@soul_hk ..=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#discoverhongkong#foodiesofinstagram#foodstagram#hkcafe#hkcoffee#hkdessert#hkfood#hkfoodie#hkfoodlo
我又比TIᖇᗩᗰISᑌ吸引左啦。。
今次呢佢系用一个曲奇嘅纸杯载着个TIᖇᗩᗰISᑌ。。
如果个纸杯系可以食得嘅。。
有得食之余又有得玩。。
我觉得好得意所以就嚟咗食佢个TIᖇᗩᗰISᑌ✌🏼✌🏼
而佢个曲奇纸杯仲系用环保物料去整所以超级环保👍🏼👍🏼
佢主要呢系买咖啡嘅。。所以就冇乜主食。。
都有啲包点同甜品。。所以我系食咗少少嘢先过嚟。。
我朋友就叫咗杯手磨咖啡。。佢就觉得好好饮。。
而我就觉得好香。。坐喺度饮杯啡食少少嘢都几舒服。。

🧁ᑕᖇISᑭY TIᖇᗩᗰISᑌ
📍 Soul (中环)
中环皇后大道中139号The L. Place UG层
@soul_hk
#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#discoverhongkong#foodiesofinstagram#foodstagram#hkcafe#hkcoffee#hkdessert#hkfood#hkfoodie#hkfoodlover#hkfoodstagram#hkig#hkstyle#hongkong#hongkongcafe#hongkongfoodshare#soulhk#soulcafe#soulcoffee#central#centralcafe#centralfood#中环cafe#中环美食#中环咖啡店