2018-10-31 3419 浏览
今日老细请食饭,上网search左好耐边度有靓景打卡一流嘅lunch,终于拣咗呢一间,一入到去见到个沙律吧已经觉得好靓啦喺呢度食lunch会包埋你有免费嘅沙律同埋甜品部,咁当然款式唔会好多啦,系好普通嘅杂菜沙律又或者薯仔沙律,同埋都有两三款ham俾你拣,甜品方面就系芝士蛋糕同埋曲奇饼一坐低本身我哋谂住叫a la carte,点知原来佢话晏昼剩系得set lunch,咁唔紧要啦我哋每人拣咗一份,都满心期待㗎首先嚟嘅系一个杂菜汤,味道真系好普通我自己就叫咗个煎鸡胸,个底系有黑松露薯蓉,另外仲有牛油粟米同埋少少沙律,味道都可以不过鸡胸就有少少鞋,呢个价钱来讲真系差咁D啦朋友叫咗三文鱼,不过佢都话三文鱼有少少过熟,不过半碟d薯仔就好好食埋单每人$200左右, 嘢食方面就真系几普通啦不过嚟到呢度都系食景嘅啫我哋就坐净系呢盏落地吊灯下面,环境真系无得输啊

首先嚟嘅系一个杂菜汤,味道真系好普通

我哋就坐净系呢盏落地吊灯下面,环境真系无得输啊
2018-10-19