2022-10-25 286 浏览
🚩 NOOT难得同男朋友出黎港岛依边拍拖,行到又攰又口渴😮‍💨误打误撞就走左黎叹杯啡~餐厅气氛都几休闲,仲有户外坐位比大家chill下😌咖啡方面每款都有得简返Nutty或者Fruity,不过定价就偏高少少〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️🌈Dirty $42饮Dirty其实都想欣赏下佢嘅分层,但佢竟然用纸杯装,完全睇唔到🥲不过入口就的确饮到啡奶分开,再系口腔混合~Espresso够热,奶都雪得够冻,冰火交融🤤Nutty咖啡豆口感偏扎实,香气都last得几耐下~不过希望下次系胶杯装🌈Espresso Tonic $50Tonic男朋友未试过,我都好少饮,所以就叫返杯try下😆可能因为依杯我地简左Fruity豆,整体感觉唔太似咖啡,饮落酸酸地又好fresh下~不过就细杯同都几贵下
🚩 NOOT

🌈Dirty $42