2023-08-23
我今日试咗佢哋嘅经典汉堡同芝士吞拿鱼汉堡lunch set 😋首先,我要讲讲佢哋嘅薯条同埋咖啡。我觉得佢哋嘅薯条同咖啡唔够热,有啲失望。😣不过,因为平日中午去,人唔多,所以唔洗等位,而且佢哋嘅服务人员都好足够😄至于环境嘅话,真系好靓!有啲座位可以欣赏到海景,好舒服。坐咗系度,食嘢又睇得到海,真系好享受!😍我嚟讲下经典汉堡。呢款汉堡真系够经典,一啖咬落去,啲牛肉好juicy,鲜味十足!加埋脆口嘅生菜同新鲜嘅番茄,真系令人食得好开心!仲有佢哋自家特制嘅酱汁,增添咗层次同口感,真系好好味!🍔😍至于芝士吞拿鱼汉堡,就无乜特别啦⋯如果味道可以浓啲会更加好🐟🧀总括而言,Ruby's嘅环境真系吸引,不过薯条同咖啡嘅温度有少少问题。希望佢哋可以改进返呢个方面,咁就更加完美喇!👍