2009-12-10
可能天气麻麻,只有两枱客,呢度细细哋,但环境不错,招呼亦很周到,我哋order咗set lunch,有salad、main course 和饮品,Honey 拣咗Chicken Linguine($88) ,而我就要Roast Duck Breast($98)。先嚟面包,外脆内软,味道不错。Caesar Salad - Caesar Salad 有Romaine、bacon、croutons和芝士,卖相麻麻,但味道OK,Romaine新鲜爽口,bacon香口。Chicken Linguine - Sauce 都几creamy,Linguine硬度适中,鸡肉味道不错又唔嚡,味道可口。Roast Duck Breast - 鸭胸都几大件,焗到鸭皮有少少脆,鸭肉有点咸香,味道不错,唔知系唔系太厚之固,有部份鸭肉有点韧。最后我要Latte,而honey就要Earl Grey,Latte淡咗啲。