山长水远黎到东涌庆祝生日🎂半个月前已经book定喱间餐厅🥰因为知道间餐厅出面有个好靓嘅波波球可以打卡📸📷平日中午黎到餐厅都坐唔少人坐系sofa位好舒服另外不得不赞喱度嘅服务态度超好👍🏻👍🏻冇expected一间野食价钱都reasonable 嘅西餐厅可以比到一间高级餐厅嘅服务态度💯无论系打去book位时,电话counter嘅staff都态度好好❕仲有serve我地area嘅staff Danielle (睇到名牌🤣希望冇串错就算忙都保持笑容态度亲切😇值得一赞👏🏻👏🏻到野食啦🍚🍚我地两个人因为都唔系好肚饿🤣所以冇叫set 单叫左啲野食一坐低好快就有递水同招牌黑糖包🥖实在太唔好意思啦🙈🙈因为好好食食左一大半先记得影相[招牌黑糖包]热热嘅黑糖包唔太甜带有黑糖味道真系唔怪得会咁多人食完想再refill[香草蕃茄海鲜意粉]有海鲜:带子、青口意粉弹牙又有蕃茄肉酱👏🏻👏🏻(我地又系食到一半先记得影相🤣🤣🙈够写实嘛)[美国精选肉眼牛扒]可以转牛扒配菜 仲有配薯条我哋就转左甘蓝沙律🥗首先沙律都大份 仲有羽衣甘蓝食咗都觉得自己几健康🤣牛扒叫咗五成熟 味道都啱啱好真系咁嘅价钱食到呢个质素嘅牛扒真系好唔错最后
山长水远黎到东涌庆祝生日🎂

[香草蕃茄海鲜意粉]
有海鲜:带子、青口
意粉弹牙又有蕃茄肉酱
👏🏻👏🏻
(我地又系食到一半先记得影相🤣🤣🙈够写实嘛)
香草蕃茄海鲜意粉

牛扒叫咗五成熟
味道都啱啱好
真系咁嘅价钱食到呢个质素嘅牛扒真系好唔错
美国精选肉眼牛扒

最后,庆祝生日仲会送个cheese cake比我地👍🏻😇送黎时仲有支点著火嘅蜡烛
真系surprised 💕
解杂果美式芝士饼