悅滿軒

House of Joy
2023-06-01 93 浏览
💛香煎法国鹅肝配法国甜包,蜜糖黑醋烤无花果💛有鹅肝基本上系我既首选,第一次来到呢度食,原来超好食又咁好质素,❤️‍🔥佢既鹅肝都大块又好食,油脂好滋润,里面软棉棉做到好似流心咁,❤️‍🔥食完之后仲会心思思,永远都记得有咁好食既鹅肝🩷日本红蟹西柚沙律配柚子油醋汁🩷其实呢度既菜式选择都几多,呢个系日本红蟹,肉质份外鲜甜,好多蟹肉,加埋佢既柚子汁,❣️❣️简直系绝配,成个菜式都好食又健康,食完胃口大开添 🤎烤原只西班牙墨鱼配墨鱼汁意大利饭 •法式烩蕃茄🤎呢个卖相好精美,入面有好多配料主要有西班牙墨鱼、墨鱼汁意大利饭,另外再有法式蕃茄蓉,味道好丰富又有多种口感,💞墨鱼汁特别好食🩵烤澳洲龙婽尾配烤露笋,青柠慕斯汁🩵估唔到呢度既龙虾咁大份咁足料,澳洲龙虾尾都系第一次食到,❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥烤到出黎已经香喷喷啦,露笋都好食过平时果啲,整碟酸酸地又有龙虾既鲜味,成个味道都好清新虽然佢既地址写住荔枝角,但系美孚地铁站行好方便,行上去8分钟就到,💖顺便可边行边睇美景,来到呢度系充满文青感觉,令人放慢脚步,无拘无束,唔需要同时间赶上节奏💘💘💘💘💘💘💘
💛香煎法国鹅肝配法国甜包,蜜糖黑醋烤无花果💛

🩷日本红蟹西柚沙律配柚子油醋汁🩷

🤎烤原只西班牙墨鱼配墨鱼汁意大利饭 •法式烩蕃茄🤎

🩵烤澳洲龙婽尾配烤露笋,青柠慕斯汁🩵