2017-05-11
提早庆祝母亲节,所以特别带妈妈去试美式餐厅。一家四口食饭👨🏻👩🏻👧🏻👦🏻,都试左好多唔同款式既菜。Book左枱6:30pm,6:15pm到达都唔算好多人。首先,我地叫左个沙律。沙律菜尚算新鲜爽脆,日式芝麻酱份量刚好,但对重口味人士来说,酱汁应该不够。虾的味道普通,总体份量不算多。接下来有意粉份量对于四人来说,每人只能吃两口。但味道方面不错,加上有颇多蘑菇,几乎每一口都会有配料。小食拼盘有surprise,上菜时热辣辣,有鸡翼、波特菇、香肠、洋葱圈、薯角。我地4个都赞薯角好出色,食落唔似普通快餐口感好粉既薯角,而系好香好有咬口,推介!香肠好大条,抵食,其他则普通。份量足够四人食用。我地4人都认为唔太好食,pizza系薄底脆口,照烧鸡的份量少,每块pizza只有一小块鸡,薄饼底沾上照烧汁的位置过于湿润,薄饼边太硬,整体普普通通,试过便好。羊架份量有3只,配上颇多薯角。羊架不算太臊,有咬口,酱汁太重香草味,会抢过羊的味道。薯角依旧出色。叫左呢杯杂果水果茶,味道似杂果宾治,不太特别,两三个人share都可以。四人总共差不多$700,不错
一家四口食饭👨🏻👩🏻👧🏻👦🏻,都试左好多唔同款式既菜。
Book左枱6:30pm,6:15pm到达都唔算好多人。
首先,我地叫左个沙律。
香芒鲜虾沙律
接下来有意粉
卡邦尼幼意粉
赌城小食拼盘
日式照烧鸡薄饼
迷迭香煎羊架
乐园水果茶(冻)
四人总共差不多$700,不错