2024-07-20
呢间主打串烧既餐厅冷气够大通风够好,室内冇咩油烟感,而串烧上枱后亦会用个热铁板keep住加热,唔怕冷气太大吹冻,十分体贴,成班朋友黎一路食串烧一路饮酒就fit晒!🍻🍻我地叫左好多款串烧,口味拣左偏重,辣度就小辣,除非你好食得辣,建议小辣或微辣就好够。串烧基本上黎到款款都好味,我地就重点推介几款🙌美国牛肋肉:两串每串都有3大旧,肉质够腍,唔会烧到好干,牛味都重,配埋烧烤粉十分惹味,牛魔王必点🐂蜜糖鸡中翼:有两串每串都有两只鸡翼,每只都大大只,外皮烧得好脆,咬落索索声,蜜糖汁入晒味,入面肉汁都锁得好紧好juicy,真正做到外脆内软🐔猪颈肉:虽然每串得一旧,但有成十串咁多,计落都几抵食,最紧要每串都烧得好入味,外皮烧到金黄色,色香味俱全🐖台湾地道肠:肠既size接近司华力肠,外皮都系烧到脆卜卜,口感十足,好味得黎亦系饱肚之选