2022-03-31
好喜欢佢嘅简约风~lots of comfy working space 系一个好适合叹咖啡同工作嘅地方 枱櫈嘅设计风格都好特别 餐桌面积有点少 但系枱与枱之间嘅空间感足够🤍估唔到嘢食都不错!今次嗌嘅都系佢提供嘅Coffee+Burger/Hotdog Set~💟Classic Hotdog有肠吃就是爽xd 够香 而且酱都落得好足够 唔过多的chopped pickles definitely gave it a spark! 大大粒嘅话我应该就会想liu走🤣系唔会太影响口感味道但有啲点缀嘅酸瓜hehe 重点是包的本身 烘得好脆!口感烟靭很不错:3💟Hand Drip味道淡一点嘅手冲 偏酸 好易入口 个人喜欢豆味重一点~💟50% Impossible + 50% Real Beef Burger几特别的菜式 决定试呢个半-Impossible Meat Burger 可能impossible总会用多点调味料 patty 口感够juicy 但黑椒味偏重了一点 有点盖过了牛肉香 but我好钟意佢个酱 而且蕃茄同菜都好新鲜 靓靓囝囝的!汉堡包相对唔重牛油香 但同样烘得几脆 口感都几好 再嚟嘅
💟Classic Hotdog
💟Hand Drip
味道淡一点嘅手冲 偏酸 好易入口 个人喜欢豆味重一点~
几特别的菜式 决定试呢个半-Impossible Meat Burger 可能impossible总会用多点调味料 patty 口感够juicy 但黑椒味偏重了一点 有点盖过了牛肉香 but我好钟意佢个酱 而且蕃茄同菜都好新鲜 靓靓囝囝的!汉堡包相对唔重牛油香 但同样烘得几脆 口感都几好 再嚟嘅话有机会食100% Real blehhh
💟Latte
Nutty底的latte 有点涩 整体几厚身
整体食物质素不错 店内都有好多插头 环境确实几好for work vibes 其实好想试佢啲三文治QAQ希望有机会去chill可以食返!