餐厅: 晉家門炭燒工房
资讯:

2020-06-12 943 浏览
之前去过一次walkin但full左无得食今次终于醒目book定位!店入面其实只系坐到十几个人 所以真系要预先book呀!店员安排我地坐窗边位 可以望住街景食🤤位置唔会好阔落 但都有自己小空间既感觉我自己几欣赏呢个炸物外层炸粉唔会太硬 食完上颚唔会有刺痛感而且份量都几多~不过见到隔离枱既鱿鱼须好似更吸引🤭🤤意粉不过不失 啲意粉好弹牙🤤整体会偏咸少少 但因为我中意食重味既所以都ok份量望落唔多 但share住食又唔会觉得唔够😂pizza食左先记得影😂都系经典既薄批 批底唔会太干硬个蕃茄酱汁都几特别 比平时普通既甜酸味更重菠萝正🤤两个人share食都岩岩好👍🏻其实餐厅主打手工啤 但可惜个日唔饮得酒叫左个无糖梳打 一般般啦都有青柠既清新 可以解下腻————————————————————总结店员服务态度好好!店面好忙得佢一个做好辛苦 但都有好好态度👍🏻食物质素中上啦 环境好好而上菜速度又唔系好快 所以好适合两人既倾计饭局 慢慢食慢慢倾🤤
之前去过一次walkin但full左无得食
今次终于醒目book定位!
店入面其实只系坐到十几个人
所以真系要预先book呀!

店员安排我地坐窗边位 可以望住街景食🤤
位置唔会好阔落 但都有自己小空间既感觉
炸鱿鱼圈

我自己几欣赏呢个炸物
外层炸粉唔会太硬 食完上颚唔会有刺痛感
而且份量都几多~
不过见到隔离枱既鱿鱼须好似更吸引🤭🤤

都系经典既薄批 批底唔会太干硬
个蕃茄酱汁都几特别 比平时普通既甜酸味更重
菠萝正🤤
两个人share食都岩岩好👍🏻
青柠梳打(无糖)

其实餐厅主打手工啤 但可惜个日唔饮得酒
叫左个无糖梳打 一般般啦
都有青柠既清新 可以解下腻
————————————————————
总结
店员服务态度好好!
店面好忙得佢一个做好辛苦 但都有好好态度👍🏻
食物质素中上啦 环境好好
而上菜速度又唔系好快
所以好适合两人既倾计饭局 慢慢食慢慢倾🤤
2020-06-02
炸鱿鱼圈
卡邦尼烟肉意粉
菠萝辣肉肠薄饼
青柠梳打(无糖)