2018-10-08
趁老公星期日放假就同佢出左旺角行下街食个饭撑下枱脚所以就拣选了这里。入到黎mini club周围环境都装修得好靓,仲有个识得转既摩天轮系墙上面🎡十分别致跟住我地跟随店员入到里面梳化位坐低,座位都颇为舒适宽敞!!店内还会不停播放著音乐,令客人可以好好放松心情,一边享受美食一边同朋友或情人倾下计饮下野,真心觉得不错老公必点手工啤😆😆😆CB-Organic honey dewBeauty and the dark呢杯饮品制作到好似一杯甜品芭菲咁,不论卖相味道口感都一流浓厚士多啤梨及曲奇🍪碎碎,口感好似饮紧士多啤梨奶昔咁,但又唔会好甜诚意推介给各位海鲜拼盘海鲜种类繁多,有龙虾、面包蟹、鲍鱼......全部食落都好鲜甜美味,龙虾及面包蟹内里仲有好多膏,相当吸引车打芝士焗薯条🍟非常邪恶的一款小食,但又忍唔住要点黎食面头布满车打芝士,薯条焗到脆卜卜意式辣肠薄饼口感有d似食紧饼干,唔同我地平时食开𠮶d咁较为松软香脆,又系另一番味道火🔥焰西班牙黑毛猪鞍扒店员送到上枱时告知我们仲末食得住,叫我地稍等一会儿,心谂究竟要做咩呢?原来系仲要用酒点著佢烧佢一阵间先食得猪鞍扒烧过之后肉质松软,入口浓浓甘香味食到咁上
老公必点手工啤😆😆😆
CB-Organic honey dew
海鲜拼盘
海鲜种类繁多,有龙虾、面包蟹、鲍鱼......
全部食落都好鲜甜美味,龙虾及面包蟹内里仲有好多膏,相当吸引
车打芝士焗薯条🍟
意式辣肠薄饼
火🔥焰西班牙黑毛猪鞍扒
The love of Eiffel🗼
粉红色铁塔上放满精致糕点,店员再系底部淋上干冰,立即呈现出像仙境般的美境,呃like影相真系一流甜点制作亦绝不逊色,味道及卖相都令本人十分满意,又系必点之一
总括黎讲呢到要浪漫有浪漫,要呃like又有,食物水准亦不错,价钱亦合理,我同老公都十分满意,下次一定会再度光临的😆😆