很多食评都话服务差, 其实都唔算丫, 会帮你揾埋位, 会问你杯野黎左未, 埋单会提你要找钱等等, 都显得员工老板是很有人情味食过好多车仔面, 淘大, 元朗, 利东村, 湾仔立食等等, 呢间系我最钟意食既一间, 虽然价钱可能比其它车仔面贵少少, 但其实佢既份量系好足既.佢地会有好多唔同既面底俾你拣, 包括出面比较少有既银针粉同伊面. 我去亲都会食牛筋腩, 都会系炆到好腍好入味, 东菇又系好入味, 萝卜, 猪手等等, 都系值得一试既𩠌. 有时仲会加埋紫菜. 佢个汤底系好好味既, 比较浓 (但拉面我系钟意比较清既汤底 XD ).埋单多数系大约五十蚊一碗左右, 四个𩠌, 饮品就十几蚊, 钟意食车仔面既朋友不妨去试下喇

2016-08-28
  • 牛筋腩