帮朋友庆生,见介绍几特别,于是去试下😁😁望住个餐牌,好多新奇配搭。。又有黑椒+咖啡。。。花椒奶昔。。芫茜沙冰。。平时中得伏太多,所以都系唔好做勇士。。拣返d 正常野🙈🙈回归返普通算了😁😁.火山黄咖哩软壳蟹🦀🦀好味度:⭐️⭐️⭐️味度偏向有d 似冬荫公味。。朋友觉得酱汁不够,通常出面比较多少少酱,作沾包/薄饼食法😀.贫穷是寂寞拼盘好味度:⭐️⭐️⭐️⭐️有炸虾,春卷,炸墨鱼圈,一粒粒炸饭球和薯条.人人都嗌的啖啖蟹肉担担饭🦀🦀好味度:⭐️⭐️⭐️⭐.蜜汁酸辣猪肋骨好味度:⭐️⭐️⭐️⭐猪肋骨慢煮六个钟,所以都容易切开同淋,个汁系火山骨果个汁,酸酸的味道,带有少少香茅味,食落无咁漏~.士多啤梨玄米奶昔👍🏻👍🏻好味度:⭐️⭐️⭐️⭐⭐️呢杯好好饮。。口感唔会好"杰身",有少少似饮乳酸饮品口感,配上玄米茶的味道,出奇地好夹,好饮😍👍🏻👍🏻推介😁😁.枫糖香蕉玉桂奶昔🍁🍌好味度:⭐️⭐️⭐️朋友说玉桂味盖住其实味,入面没有香蕉味😂😂.芒果椰奶沙冰🥭🥥好味度:⭐️⭐️⭐️⭐椰汁味多于芒果味.枫糖芝士奶盖香蕉麻薯窝夫🧇好味度:⭐️⭐️⭐️⭐⭐️窝夫好好味,我而且入边仲有麻薯,所以口感比较丰富,加上店舖还记得帮我们加生日的字句落去,唯一这间餐厅的缺点是,等得
帮朋友庆生,见介绍几特别,于是去试下😁😁
回归返普通算了😁😁
火山黄咖哩软壳蟹🦀🦀
好味度:⭐️⭐️⭐️
火山黄咖哩软壳蟹

好味度:⭐️⭐️⭐️⭐️
有炸虾,春卷,炸墨鱼圈,一粒粒炸饭球和薯条

人人都嗌的啖啖蟹肉担担饭🦀🦀
人人都嗌的啖啖蟹肉担担饭

士多啤梨玄米奶昔👍🏻👍🏻
好味度:⭐️⭐️⭐️⭐⭐️
士多啤梨玄米奶昔

枫糖香蕉玉桂奶昔🍁🍌
好味度:⭐️⭐️⭐️
朋友说玉桂味盖住其实味,入面没有香蕉味😂😂
枫糖香蕉玉桂奶昔

芒果椰奶沙冰🥭🥥
椰汁味多于芒果味
芒果椰奶沙冰

枫糖芝士奶盖香蕉麻薯窝夫🧇
好味度:⭐️⭐️⭐️⭐⭐️
窝夫好好味,我而且入边仲有麻薯,所以口感比较丰富,加上店舖还记得帮我们加生日的字句落去,唯一这间餐厅的缺点是,等得好耐😂😂

饮品配搭好特别😁😁

每样都好有心思😀😀👍🏻