2015-09-05 718 浏览
餐厅位置超难揾。。。。今次由友人带路先揾到,难得揾到,我地就叫左四样野试试 呢个超好食,面包外脆内软,包顶有超烟un年糕,仲有大爱嘅黄豆粉,一啖可以食到多重口感点埋伴碟嘅蜜糖 超好食,如果黄豆粉可以再多啲就好啦绿茶冰嘅texture好得意,一条条睇得好清楚 绿茶味好重,除左冰上有红豆同麻糬,冰内内涵丰富,有碎杏仁同年糕,口感丰富,超正!! 不过红豆就有啲偏甜。。。我地见到好多人都只叫甜点食,我地唔知"订"叫左两样碱点,就。。。。。中伏了。。。。。炸饺子。。。内里是泡菜,好碱。。。。5粒饺子。。。$40。炸酱年糕,啲年糕一系太硬,一系太淋,啲面已经系相对好食啲架啦。。。。不过总括黎讲,无论系口感定酱汁味道,都超级差。。。。我系唔会再食呢度嘅碱点。。。。。
点埋伴碟嘅蜜糖 超好食,如果黄豆粉可以再多啲就好啦
豆粉脆脆波

绿茶冰嘅texture好得意,一条条睇得好清楚
绿茶雪冰

饺子,炸酱年糕